Alekosz új kedvese a lányokat is szereti

2011.07.01. 11:05

Újra boldog Alekosz - jelenlegi barátnője ugyanis a lányokat sem veti meg, így hamarosan megvalósulhat a görög régi vágya, a hármas szex is.

Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!


A szőkeség állítólag már három hete színesíti a görög félisten életét, és a család mindennapjaiba is beköltözött. ,,Betty tizenkilenc éves, és sokkal magasabb szintű hölgy, mint akikkel korábban a villában vagy a menyasszonykeresőben dolgom volt. Már főállásban foglalkozik velem, a "szerződése" határozatlan időre szól. A legfontosabb dolog számára a haja, így a hajvasalót mindenhová visszük magunkkal. Mosogatnia, főznie nem kell nálunk, mert vigyázunk a körmeire." - mondta új kedveséről Alekosz a Borsnak.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

 Van azonban valami, ami ellensúlyozza azt, hogy Betty nem igazán házias hölgy. ,,Betty nem veti meg a szépet, akár fiúról, akár lányról van szó, úgyhogy ő lehet a kulcs a beteljesüléshez, ami a két nővel való szeretkezést illeti. Ez régi nagy vágyam, már folyamatban is van a dolog." - mesélte büszkén a görög hősszerelmes, és azt is elárulta, kedvese cseppet sem féltékeny típus. ,,Ha azt mondom neki: megyek, akkor megyek. Egy szava sincs, így a fellépéseken továbbra is flörtölhetek, csajozhatok. Egyébként a testvérem barátnőjének a barátnője. Ami még különösen szimpatikus benne, hogy az utasításaimat komolyan veszi, és egytől egyig betartja." - tette hozzá büszkén Alek a Borsnak.

István Kovács Tillával ébredt a Bumeráng stúdiójábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110630-istvan-kovacs-tillaval-ebredt-a-bumerang-studiojaban.html A Viasat3 cenzúra nélküli reality műsort indíthttp://www.life.hu/legykepben/20110630-aranypart-buli-a-balatonon-cenzura-nelkul.html Jerzyt megerőszakolták?http://www.life.hu/legykepben/20110630-jerzy-folyamatosan-csajozik-amiota-kijott-a-villabol.html Gönczi Gábor édesapja Kovács Katival randizikhttp://www.life.hu/legykepben/20110630-gonczi-gabor-edesapja-kovacs-katival-randizik.html Összeomlott! Győzikét pszichiátrián kezelikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110630-kiderult-hogy-gyoziket-pszichiatrian-kezelik.html Vajon ki a valódi?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110629-alicia-keys-viaszszobra-a-madame-tussausd-viaszmuzeumban.html Esküvőre készül Monacohttp://www.life.hu/legykepben/20110629-eskuvore-keszul-monaco.html Lady Gagát lopással vádoljákhttp://www.life.hu/legykepben/20110629-lady-gagat-lopassal-vadoljak.html


 

Alekoszszexerotika