botrányhős Lindsay Lohan Fekete hattyú botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay-nek aztán van önbizalma - a botrányhősnő dühöng, mert nem ő kapta a Fekete hattyú főszerepét.

Lindsay ugyan gyermekszínészként debütált a mozivásznon, de az utóbbi években nem szerepei és tehetsége miatt került a pletykalapokba - a szőkeség állandóan alkohol és drogproblémái miatt a bíróságok gyakori vendége. A lány önbizalma azonban határtalan, hiszen ő még mindig igazi sztárnak képzeli önmagát. Most azt nehezményezi, hogy nem őt kérték fel a Fekete hattyú főszerepére - a filmért Natalie Portman Oscar-díjat kapott. A huszonöt éves celeblány azt mondta a Plum Miami riporterének, felettébb csalódott volt, hogy nem őt kérték fel a balerina szerepére - akit Natalie Portman játszott. Miss Lohan meg is indokolta a dolgot: tizenkilenc éves koráig balettórákat vett, így ő is alkalmas lett volna a szerepre - írja a Daily Mail.

Lindsay egyébként a legutóbbi, miami-i fotózáson is botrányosan viselkedett: mindenkivel veszekedett, ha valahol sorba kellett állnia, rögtön üvöltötte, hogy ő Lindsay Lohan és mindenki csinálja, amit ő mond. Folyamatosan kereste a drámát, késett, és a hotelt sem akarta időben elhagyni a pereputtyával.

Most már mindenki kétszer meggondolja, hogy a szőkeséggel akar e dolgozni - hiszen nem tudni, mikor lepi el Lindsayt a lila köd, mikor vezet ittasan, vagy tör rá egy újabb dühroham. Az egykori tinisztár azonban szentül hiszi, hogy van még helye a mozivásznon: októberben újra munkába áll - a "GOTTI: In The Shadow Of My Father" című filmben kapott szerepet John Travolta mellett. Mi izgatottan várjuk, képes e még játszani Lindsay, de az igazat megvallva, nem sok jót jósolunk neki...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.