focimeccs perec VV Zsófi valóságshow munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsófi szerda este a Vasas-Róma gálameccsen perecet árult - a Life.hu erről faggatta a ValóVilág szőkeségét.  
Délutántól kint voltunk a pályán. Népszerűsítettük a magyar focit, buzdítottuk a fiatalokat, hogy a labdarúgásnak olyan kultúrája legyen itthon is, mint Amerikában. Nagyon jól éreztem magam, mert személyesen mondhattam el az embereknek a véleményemet. Perecet is árultam, de főleg a buzdítás volt a feladatom."

Life.hu
Life.hu

A fiatal lány nemrég megjelent Rágógumi című dala nagy port kavart itthon - Zsófika azonban boldogan mesélte, hogy a meccsen egy rossz visszajelzést sem kapott: "Máskor azért tűrnöm kell a mocskolódást. Tegnap több ezer ember volt a meccsen, és egyetlen gonosz beszólást sem kaptam. Persze néhányan kértek tőlem rágógumit, de kellemetlenség nem ért."

Zsófinak jelenleg nincs ideje a nyaralásra - hamarosan Nyugat-Magyarországot veszi célba. Fellépései alkalmával előadja a Rágógumi című dalt, és divatbemutatókon is szerepel. A csinos szőkeségnek nincs sok ideje a magánéletre - jelenleg a szinglik táborát erősíti.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.