VV5: Több hasonló meglepetést tartogat az RTL Klub

Veronika Való Világ 5 VV Eszter VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen biztosan leesik majd a VV5 lakóinak az álla, amikor Cristofel újra beköltözik a villába.
"Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani, mennyire! Azzal, hogy visszamehetek a villába, lehetőséget kaptam arra, hogy beteljesítsem a sorsomat. Ismerem Veronikát, eleinte ellenezni fogja a velem való találkozást, de remélem, hogy beadja a derekát, és újra együtt lehetünk"

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!




Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A ValóVilág kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf megígérte, a VV5 a meglepetések szériája lesz. "Cristofel időszakonként ugyan visszamegy, de nem vesz részt újra a játékban. Azért hoztuk meg ezt a döntést, mert úgy gondoljuk, Cristofel és Veronika kapcsolata volt a legigazibb és a legmélyebb a villában, és mindkettőjüket nagyon megviselte, hogy Cristofel kiesett a játékból. Távozásával pedig elvarratlan szálak maradtak. Cristofel szándékai azonban komolyak, és ha minden jól alakul, akkor szándékában áll megkérni a lány kezét" - mondta Rubin a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.