Klapka György szerint Mary Zsuzsi a teste miatt lett öngyilkos

öngyilkos Mary Zsuzsi meghalt énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 64 éves énekesnőt holtan találták a lakásában. Miután családjával ebédelt, és megajándékozták egymást feltehetőleg begyógyszerezte magát.

Mary Zsuzsi képtelen volt elviselni, hogy pajzsmirigy-rendellenessége miatt több mint 100 kilósra hízott, hiszen mindig is ismert volt kivételesen szexis lábairól. Az énekesnő bár korábban sokat ivott, ismerősei szerint 7 hónapja már nem fogyasztott alkoholt, ezért is lehetett számára végzetes az az egy üveg pezsgő, amit - Klapka György állítása szerint - szenteste elfogyasztott.

Forrás: maryzsuzsi.hu
Forrás: maryzsuzsi.hu



"Összeveszett korábban Dennisszel, a fiunkkal és Szendivel is voltak gondjai, mióta beteg lett. Elhatároztam, hogy karácsonykor kibékítem őket. Így is történt, együtt ebédeltünk 24-én, ahogy a családok általában" - nyilatkozta a Blikknek Klapka. "Halászlé volt, bejgli, minden, ahogy illik. Legkisebb lányunk, Szendi az udvarlójával, Dennis fiunk a kedvesével jött el az ünnepekre. Mindenki kapott ajándékot és átöleltük egymást. Zsuzsin nem látszott, hogy bármi baj lenne, de hét hónap teljes alkoholmentesség után egyedül megivott egy üveg pezsgőt. Tudtuk, hogy zavarja a betegsége és a hirtelen felszedett 40 kiló, de nem látszott boldogtalannak. Dennisék a hazatartó vonatukhoz mentek, Szendiék pedig kedvese szüleihez indultak vacsorázni. Zsuzsi visszament a lakásába. Este hétkor telefonált kétségbeesve Zsuzsi nővére, hogy nézzük meg, mi van a húgával, mert a telefonba azt mondta neki: öngyilkos lesz! Nem bírja a testét elviselni, egyedül érzi magát, nem akar így élni tovább."

Komolyan vették a figyelmeztetést, így Klapka élettársa azonnal lement Zsuzsi lakásához a kert másik végébe.

"Szinte négykézláb jutott le, mert csúszott az út a lefagyott esőtől. Mari kopogott az ajtón, zörgött az ablakon, de nem kapott választ, körbejárt, hogy benézzen, mire a macskának nyitva hagyott ablakon keresztül hallotta, hogy Zsuzsi horkolva alszik. Gondolta: nincs baj, elaludt, biztosan megnyugtatta a nővére. Zsuzsi 15-féle gyógyszert szedett, nyugtatóból egyszerre négy volt a rendes adagja, mellé altatót is beszedett" - mesélte Klapka az énekesnő szokását.

Másnap reggel kocsival indult a városba az üzletember élettársa, aki a biztonság kedvéért megkérte a sofőrjüket: nézzen be Zsuzsihoz. A fiatalember találta a földön fekvő énekesnő már kihűlt holttestét.

"Magam hívtam a mentőket délelőtt, de már csak a halál beálltát állapíthatták meg, így értesítették a rendőrséget. Még délután is helyszíneltek, ilyenkor így szokás. Búcsúlevél nem volt. A hatóság boncolást rendelt el, hogy megállapítsák a halál okát. Itt helyben nem lehetett megmondani, hogy szándékosan vagy véletlenül beszedett túl sok gyógyszer okozta a tragédiát. De mivel a nővérével előre közölte Zsuzsi a szándékát, úgy gondolom, öngyilkos lett" - vélekedik Klapka György, aki most a gyerekeiket vigasztalja.

Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.