Bereczki Zoltán sztárpár válás csere Szinetár Dóra Megasztár duett Radics Gigi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint nemsokára másik nőre cseréli Bereczki Zoltán Szinetár Dórát.

Zenészkörökben azt pletykálják, hogy a Megasztár ötödik szériájának aranytorkú győztese, Radics Gigi készülő lemezén duettet akar énekelni a tehetségkutató egykori zsűritagjával, Bereczki Zoltánnal. "A hírek szerint Gigi menedzsmentje vetette fel a közös éneklés ötletét, de azt hallani, hogy Bereczkinek is nagyon tetszik az ötlet, és biztosra vehető, hogy igent mond. Annál is inkább, mert ez az együttműködés beleillik a terveibe, nevezetesen, hogy a közeljövőben elsősorban nem musicalszínészként, hanem popénekesként akarja építeni karrierjét" - mondta el a Borsnak egy Bereczkihez közel álló informátor.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Állítólag a páros több felvételt is készít, sőt, előfordulhat, hogy országjáró turné is lesz az együttműködésből. Bereczki Zoltán menedzsere, Ferenczi Orsolya nem tagadta az új duett születésének hírét, de nem kívánta kommentálni a híreket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.