Tűz ütött ki a Jóban Rosszban stúdiójában

veszély áram sérülés tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lángok csaptak fel a Jóban Rosszban stúdiójában. A Bodolai Bandit megszemélyesítő Tóth Roland teljesen átérezte a beállított és jól megtervezett jelenetet. A valós életben is megcsapta már az áram - tudta meg a Life.hu.

A színészt a hideg rázta, amikor a jelenetet forgatták. Pillanatok alatt eszébe jutott gyerekkori, leginkább elfeledni kívánt élménye. "Gyermekként egyszer elektromos gitárral játszottam, amikor hirtelen valami elromlott és megcsapott az áram. Szerencsére az nem volt olyan súlyos, mint a filmbéli áramütés, így nem sérültem meg különösebben"- idézte fel a történetet a színész, aki már a jelenet forgatása előtt is érezte, hogy a tűzzel játszani nem gyerekjáték.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Eleinte azt gondoltam, hogy dublőr nélkül is meg tudom oldani a feladatot, de amikor láttam, hogy a kaszkadőr milyen komoly óvintézkedéseket tesz a forgatás előtt, rájöttem, hogy alkalmatlan lennék rá. A dublőröm tűzálló overallt húzott és tűzálló zselével kente le az arcát, hogy megóvja magát az esetleges sérülésektől, és még ezekkel a felszerelésekkel együtt is rendkívül elővigyázatosnak kellett lennie, hogy meg ne sérüljön" - idézte fel az izgalmas pillanatokat a Life.hu-nak Tóth Roland.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

A sorozatban a Bodolai család otthonában hibásodott meg a villanyóra, amit a Tóth Roland által megformált Bandi próbált megszerelni, kevés sikerrel. A bütykölés eredményeképp először áramütés érte Bandit, majd tűz ütött ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.