Csak a férjére fekve tud elaludni az RTL Klub sztárja

házasság párkapcsolat Keleti Andrea szerelem alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudna férje nélkül elaludni Keleti Andrea, aki minden este párja hasára hajtja a fejét és így szenderül el. Az RTL Klub sztárja elképzelhetetlennek tartja, hogy enélkül a szertartás nélkül éljen - tudta meg a Life.hu.

Elképzelhetetlennek tartja Keleti Andrea, hogy külön ágyban aludjon a férjétől. Az RTL Klub sztárja úgy érzi, hogy az élete nem lenne teljes, ha nem a párja hasán hajtaná álomra a fejét.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Én azt hiszem, hogy az éjszaka lelki töltekezés. Én csak úgy tudok aludni, ha a fejemet a férjem hasára hajtom, és ő eközben kicsit simogatja a hátamat. És ha ez nem lenne, akkor nem tudom, hogy mi lenne velem" - árulta el a Csak csajokban a táncosnő, aki boldog házasságban él táncpartnerével, Kovács Zoltánnal.

Andi úgy érzi, hogy a napjai sem indulhatnának jól, ha nem a férje mellett ébredne. "Az is fontos, hogy reggel mi történik, hiszen attól, hogy egymás mellett ébredünk, szerelmesen indul a napunk" - áradozott a táncosnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.