Nem tud szabadulni férjétől az X-Faktor mentora

válás Kicska László Keresztes Ildikó közös vállalat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár volt férje már mást szeret, Keresztes Ildikó mégsem tud végleg elválni Kicska Lászlótól. Közös vállalkozásuk ugyanis összeköti őket, a hivatalos ügyek miatt napi kapcsolatban kell maradniuk. Lehet, hogy az üzlet fogja újra összehozni a legendás sztárpárt?

Már egy éve nem alkot egy párt Keresztes Ildikó és volt férje, Kicska László, de ennek ellenére a mai napig folyamatos kapcsolatban állnak egymással. Annak ellenére, hogy a férfi már új párkapcsolatban él, mégis állandóan egyeztetnie kell feleségével, hiszen közös vállalkozásuk van, amelynek ügyei összekötik őket.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Keresztes Ildikó mindig, szétválásuk után is bizakodóan nyilatkozott házasságáról, mert úgy érezte, hogy a volt férjével való 20 éves kapcsolatuk elszakíthatatlan. Lehet, hogy az X-Faktor mentora abban reménykedik, hogy a közös vállalkozás újra összehozza őt férjével?

Az esettel kapcsolatban a Blikknek nyilatkozó dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint gyakori, hogy az egykori házasok a szerelem megszűnése után is üzlettársak maradnak. "Ha a felek a válás során jó kapcsolatban maradnak, akkor előfordulhat, hogy megmarad a közös betéti társaság" - mondta az ügyvéd, majd hozzátette: "Ennek általában szigorúan üzleti alapja van, nem érzelmi megfontolásból működik. De az is előfordulhat, hogy a közös bt. csak egy átmeneti állapot, amely addig tart, ameddig nem számoltak el a felek, vagy nem találnak új bel-, illetve kültagot, mivel a törvény szerint erre szükség van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.