Isteni jelnek tekinti a rapper kisfia érkezését

Születés szülés rapper L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja halála után végre fellélegezhet az ismert zenész. Kedvese babát vár, és biztosak benne, hogy kisfiúk érkezése isteni jel - tudta meg a Life.hu.

L. L. Junior nemrég vesztette el édesapját, de a sors szinte azonnal kárpótolta a veszteségért. A rapper kedvese kisfiút hord a szíve alatt és bár néha érzékenyebb hangulatban van, hősiesen és nagy odaadással viseli a mindennapokat.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A kedvesemmel egy bevásárlóközpontban ismerkedtünk meg vásárlás közben. Filmbe illő volt a jelenet, amikor egy lány leejtett egy ruhát, amelyet éppen próbált, majd együtt lehajoltunk érte, hogy felvegyük, ezután egymásra néztünk és szerelem volt első látásra, többé nem voltak kérdések, tudtam, hogy ő lesz az a lány, aki a gyermekeim anyja lesz. A kisbaba érkezése abszolút váratlanul ért minket, éppen édesapámat készültünk eltemetni a családdal, amikor megtudtuk a hírt. Édesapám elment, a fiam érkezik, ez magában 2 hatalmas fordulat, és mi azt valljuk, hogy minden gyermek Isten áldása. Most izgatottan várjuk a szülővé válást, és nagyon hálásak vagyunk Istennek! A kisfiamnak Lesi László Junior lesz a neve, és az orvosok január 27-ére írták ki a szülés időpontját" - mesélte a Life.hu-nak a leendő apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.