Szélsőséges indulatokat gerjesztett az X-Faktor versenyzője

indulat Keresztes Ildikó Stone bunkó szélsőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szélsőséges indulatokat kavart Stone szombati viselkedése. Az X-Faktor versenyzője nem törődve társa érzéseivel, örömfelkiáltással ünnepelte, hogy ő az, aki továbbjutott, holott mentora nem őt tartotta volna bent a műsorban - tudta meg a Life.hu.

Stone olyat tett az eredményhirdetéskor, amit soha eddig egyetlen versenyző sem engedett meg magának: örömfelkiáltással ünnepelte saját magát, amikor kiderült, hogy ő az, aki tovább mehet. A mentorok nem tudták, hogy a férfit vagy Lass Beát tartsák-e versenyben, ezért a nézők szavazataira bízták a döntést. Amikor Ördög Nóra Stone nevét mondta ki, az énekes nagyot kiáltva, hatalmas mosollyal örült, tekintet nélkül csapattársára, aki éppen kiesett a versenyből. A rajongókat megosztotta az eset, a legnagyobb közösségi oldalon a legkülönbözőbb hozzászólásokat kapta az énekes. Sokan felháborodtak a történteken és elfordultak tőle. Volt olyan néző, aki egyenesen bunkónak nevezte a versenyzőt, amiért így reagált az eseményekre.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Stone azonban egy percig sem érezte rosszul magát, mert úgy gondolja, ez egy versenyhelyzet volt, és ha már ő nyert, joga volt örülni, még akkor is, ha Keresztes Ildikó nem rá voksolt. A mentornak nem volt könnyű dolga, hiszen mindkét versenyző közel áll a szívéhez, de végül mégis Beát szerette volna továbbra is a műsorban tartani. A nézők azonban Stone-t tartották bent, bár a történtek után elképzelhető, hogy sok rajongó már máshogy szavazna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.