Hiába adott jó tanácsokat versenyzőtársa Zámbó Krisztiánnak

X-Faktor tanács Zámbó Krisztián verseny Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, hogy versenyzőtársai közül ki látta el tiszta szívből jó tanácsokkal Zámbó Krisztiánt, és ki próbált neki segíteni egy-egy élő show előtt.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!


Oláh Gergőt mindenki nagy esélyesnek tartja arra, hogy idén megnyerje az X-Faktor döntőjét. Ő azonban amellett, hogy saját magából igyekszik kihozni a legjobbat, versenytársainak is szívesen ad tanácsot, és segíti őket a nehéz pillanatokban. Így tett akkor is, amikor azt látta, hogy Zámbó Krisztián elkeseredett a rossz kritikák miatt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Krisztián az elején nem volt túl szimpatikus nekem, aztán az első beszélgetésünk után megváltozott a véleményem. Sajnálom, amiért kapott hideget, meleget. Amikor el volt keseredve, mert nem sikerült az egyik dala úgy, ahogy szerette volna, én adtam neki tanácsot, hogy hogyan használja a hangját. Azt is javasoltam neki, hogy ne feszegesse a határait, hanem olyan dalt válasszon, amiben biztonságosan tudja megmutatni a tehetségét. Krisztián nagyon hálás volt a tanácsokért" - mesélte a Life.hu-nak Gergő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.