Pokollá vált Szecsődi Kari élete - Vidékre menekült volt pasija elől

párkapcsolat Szecsődi Karcsi erőszak szerelem tettlegesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transzszexuális Megasztár-énekes szeptemberben női mellekkel kezdett új életet, nem sokkal később már arról számolhattunk be, hogy egy férfiba lett szerelmes. A legújabb hírek szerint viszont féltékenység, sőt tettlegesség jellemezte a jól indult kapcsolatot - tudta meg a BorsOnline.

Szecsődi Karinak nem volt boldog karácsonya, ha hihetünk a BorsOnline informátorának. Az énekes egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse elmesélte, milyen borzalmasan teltek az egykori Megasztár-versenyző elmúlt hetei. Kari mellműtétje után nem sokkal ismerkedett meg szerelmével, aki alig egy hónap eltelte után rémesen féltékennyé vált és szó szerint lakat alatt tartotta párját. Karit bezárta a közös lakásba, így az énekes több fellépését is visszamondta. És ez még nem minden!

Forrás: Szecsődi Karcsi
Forrás: Szecsődi Karcsi

Kiderült, hogy a férfi sokszor volt erőszakos az immár nőként élő Karival, sőt, egy alkalommal tettlegességig fajult közöttük a vita. Nem csoda, ha Kari teljesen kiborult, állítólag tíz kilót fogyott egy hónap alatt, majd véget vetett a kapcsolatnak. Az ex viszont nem így gondolta - írja a BorsOnline. A férfi a szakítás után sem hagyott fel azzal, hogy Karit zaklassa. A bulvárlap kiderítette azt is, hogy a férfi ellen a pletykák szerint csoportos garázdaság és lopás miatt is eljárás folyik. A BorsOnline úgy tudja, Kari vidékre menekült és jelenleg biztonságban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.