Nádor Dávid mester Malek Andrea The Voice Schwartz Dávid sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kivételezik Schwartz Dáviddal a Mestere, Malek Andrea, aki olyan lehetőséget adott versenyzőjének, amit senki másnak.

Malek Andrea meghívta bécsi koncertjére vendégművésznek a saját versenyzőjét, Schwartz Dávidot. A Voice tehetsége nem máshol mutatkozhat be a közöznségnek, mint a Szent István-székesegyházban.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Dávid - Mestere partnereként - egy gospelkoncerten énekel majd férfiszólót, ami hatalmas megtiszteltetés számára. Ez a kiemelkedő lehetőség pedig meglehetősen furcsa egy olyan kiélezett versenyhelyzetben, mint a Voice döntője előtti időszak. Malek Andi állítja, hogy neki csupán az volt a fontos, hogy partnere képes legyen elénekelni egy gospelt, csakhogy másik versenyzője, Nádor Dávid ennek ellenére kissé értetlenül áll a történtek előtt. "Azt gondolom, én is el tudtam volna énekelni egy gospelt, megbirkóztam volna a feladattal, de próbálom úgy elérni a céljaim, hogy az ilyen helyzetek ne befolyásoljanak. Ráadásul így én még többet tudok készülni a péntek esti saját fellépésemre" - mondta el a Blikknek az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.