Kiakadt kollégája szokásán a műsorvezető

csók műsorvezető rádiós Rákóczi Ferenc család Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prűdnek tartja kollégáját Sebestyén Balázs, aki szerint nem normális dolog, amit Rákóczi Feri a kisgyerekével művel.

Mikor Rákóczi Feri elmesélte, hogy ő a gyermekeinek a szájára ad puszit, Balázs megállította a diskurzust, és többször leszögezte, hogy ez a fajta érintkezés rá furcsán hat.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Én imádom a gyermekem minden porcikáját, amikor Benivel birkózunk, megpuszilgatom mindenét, gyúrogatom a testét, de a szájára nem adok puszit. Lehet, hogy ez bennem egy gát, de nekem ez nem megy. Nekem ez a szájrapuszi fura, és mikor látom más szülőknél, nem tudom hova tenni, ettől függetlenül nincs ezzel baj, nincsenek is érveim ellene" - szögezte le Balázs.
Rákóczi Feri nem értette, Balázs mit tart furcsának, mert náluk a családi élet része ez a fajta érintkezés, és ha a gyermekek nagyobbak lesznek, ezek a szokások úgyis maguktól átalakulnak. A hallgatók is Feri mellett tették le a voksukat és prűdnek nevezték Balázst.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.