Weisz Viktor: "Tudtam, hogy nem nyerhetek"

finálé negyedik Pál Dénes nyeremény Weisz Viktor The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Viktor nem csalódott, hogy a 4. helyen végzett a Voice-ban, mert tudta, hogy Pál Dénes legyőzhetetlen - tudta meg a Life.hu.

"Nem vagyok csalódott, mert már a nap elején tudtam, hogy csak Dénes nyerheti meg a döntőt, épp ezért nem is volt más célom az utolsó adásban, mint felmenni a színpadra és jól érezni magam" - árulta el a Life.hu újságírójának Weisz Viktor közvetlenül az élő show végeztével. Az énekes a negyedik helyen végzett, de véleménye szerint ennek nincs jelentősége. "Az, hogy valaki második lett, vagy negyedik, szerintem már nem számít, hiszen mindannyian ugyanazt a nyilvánosságot kaptuk meg a műsor segítségével. Az első helynek van súlya, hiszen azzal komoly nyeremények jártak. Nem mondom, nekem is jól jött volna a pénz és az autó, de elfogadom a közönség döntését, nem bírálom a választásukat."

Forrás: TV2
Forrás: TV2


Az énekes az elmúlt hetek során rendkívül elfáradt, ezért a show végeztével egyetlen vágya volt. "Szeretnék egy kicsit pihenni, átgondolni mindazt, ami történt, hagyni, hogy leülepedjen a sok élmény. Biztos vagyok abban, hogy az életem alapvetően megváltozik, hiszen ezután ismert emberként koncertezem majd, aminek előre örülök."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.