Szulák Andrea megadta magát partnerének

2013.02.09. 16:06

Papp Gergő meggyőzte profi partnerét, Szulák Andreát, hogy mindenkinek jobb lesz, ha kedvenc előadójának egyik dalát éneklik el közösen A Nagy Duettben - tudta meg a Life.hu.

Az Aktív és a Napló riportere nem előadóművész, először csöppent a zenés színpadok világába. A kezdeti óvatoskodások profi partnere mellett lassanként feloldódtak, és végül Gergő meggyőzte Andreát.

SuperTv2
A Nagy Duett próbájáról készült galériáért kattints a képre!

"A próbák lassan feloldották a kezdeti óvatoskodásokat. Az első alkalom után átlendültünk azon, hogy nem ismerjük egymást. Vannak vágyaim, hogy mit énekelnék szívesen. Próbáltam elérni, hogy arra a 10-15 dalra, amit el tudok énekelni, Andi rábólintson, de végül csak a kedvenc előadóm személyére mondott igent, a dalra nem. Az első dal mindkettőnknek újdonság, annyit elárulok, hogy egy pörgős nótáról van szó" - osztotta meg velünk Papp Gergő, aki pénteken egy nagy csokor virággal várta születésnapos partnerét a próbán.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Szulák Andrea a napokban töltötte be 49. életévét. Nézz meg egy galériát róla az Akkor és most oldalon!Agyserkentővel tanul A Nagy Duett énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130207-zsidro-tamas-fodrasz-a-nagy-duett-versenyzoje-szandi-duettpartnere.html Floridában gyúrt A Nagy Duettre az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-balazs-klari-a-nagy-duett-zsuritagja-a-musor-elott-floridaba.html Máris összekülönbözött A Nagy Duett sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gorog-zita-magyar-modell-es-pataky-attila-az-edda-frontembere.html A TV2 sztárja fél, hogy belerokkan A Nagy Duettbehttp://www.life.hu/legykepben/20130125-papp-gergo-az-aktiv-musorvezetoje-a-nagy-duett-versenyzoje-szerint.html Íme, A Nagy Duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/life/galeria/20130125-a-nagy-duett-sztarparosai-a-supertv2n-szinetar-dora-es-dopeman.html
Szulák AndreaPapp GergődalkedvencelőadóéneklésA Nagy Duett