SuperTv2 A Nagy Duett Lakatos Márk Bangó Margit villantás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett nézői vasárnap olyat láthattak, amit eddig még biztosan nem.

Bangó Margit ugyanis kivillantotta felsőcombját, ezt azonban a tévé nézők nem, csak a SuperTV2 stúdiójában ülők láthatták. A 63 éves, Kossuth-díjas művésznő a Ha én gazdag lennék című dal kezdete előtt lepte meg a közönséget, amikor kényelmesen leült a színpadon elhelyezett székre és felhúzta a szoknyáját.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Nem ez volt az este során az egyetlen meglepő gesztus a körülrajongott énekesnőtől, hiszen Lakatos Márkkal való másik produkciójukhoz, egy rock dalhoz, acélbetétes bakancsot vett és hozzá magára húzta a kisunokájától kölcsön kapott szűk nadrágot. "Addig rángattam magamra, míg fel nem jött"- kommentálta nevetve a különleges ruhadarabot Bangó Margit, aki tovább folytatja a műsort.


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.