műsorvezető zenészek műsor díjátadó Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megszokott pompás parti helyett az idén szerény körülmények között ünnepeltek a zenészek a Fonogram-gálán, ráadásul a műsorvezető Fábry sem volt a helyzet magaslatán.

Kiosztották a Fonogram-díjakat a Millenárison rendezett gálaesten. Az est házigazdái Fábry Sándor és Hajós András voltak, akik humorral igyekeztek feldobni a műsort, de hiába. A nézők sorában sokan nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy Fábry alig ismerte a zenészeket, akiket a színpadra hívott.
"Milyen gáz, hogy nem is ismeri azokat, akiket a színpadra hív, hiányzik a profizmus" - állapította meg Herczeg Zoltán divattervező.

Forrás: Facebook/Fonogram
Forrás: Facebook/Fonogram

A műsor végén Bódi László Cipő felesége, Zsuzsa meghatottan vette át az elhunyt énekes posztumusz életműdíját. A gála végén pedig a "67-es út" című dallal zenészek egész sora búcsúzott Cipőtől.
"Felemelő és megható volt a nagy generációk zenészeit és a mai nemzedéket együtt látni közösen énekelni Cipőért. Úgy érezzük, ez a gesztus egyaránt tisztelgés volt a zenekar és az ország fájdalma előtt. Cipő személyében olyan zenészt vesztettünk el, aki művészi példakép tud lenni az elkövetkezendő generációk számára" - mesélte Abella Miklós, az együttes menedzsere. Az eseményen a Republic új énekese, Sípos F. Tamás is megjelent, aki azért nem vett részt a közös búcsúdalban, mert az együttes előtt a szervezők titkolták, hogy a gála végén megemlékezésre készülnek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Díjazottak

Idén három külön díjat is kiosztottak. Az év énekesnője Péter Szabó Szilvia, az év énekese Vastag Csaba, az év zenekara pedig a Republic lett. Majka az év daláért vehette át a Fonogram díjat, az év felfedezettje ByeAlex. A hölgyek közül Odett, Galambos Dorina együttese a MRS. Columbo és az Anna And The Barbies nyert díjat. Az életmű díjat Leslie Mandoki kapta, aki nagy örömmel fogadta az elismerést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.