Nem bírt a könnyeivel Alföldi az X-Faktorban

2013.09.07. 12:11

Kiemelkedett az X-Faktor első, szombat este felvételről látható adásának mezőnyéből Kristóf. A fiú előadása könnyre fakasztotta a mentorokat, köztük Alföldi Róbertet, akik alig győzték méltatni a produkciót.

Megható előadással, szerényen és az énekes szakma iránti alázattal állt az RTL Klub tehetségkutatójának színpadára Kristóf. A fiatal jelentkező maga is meglepődött hatalmas sikerén, többek között azon, hogy Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház egykori igazgatója is könnyekig meghatódott és mentortársával, Tóth Gabival borult össze a produkció után.

Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence

A színész-rendező korábban már kifejtette, hogy pont a Kristófhoz hasonló tehetséges fiatalok miatt vállalta a mentori szerepet. "Számomra is nagyon fontos, hogy jobban lássam, mi érdekli a fiatalokat, mi az, ami megmozgatja őket..." - mondta akkor a mentor, aki a válogatók előtt megfogadta, nem fog sírni.

Érdekből barátkoztak Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/legykepben/20130906-lagzi-lajcsi-zenesznek-nincsenek-baratai-gaspar-gyozo-a-tv2-sztarja.html Tatár Csilla nem vetkőzikhttp://www.life.hu/legykepben/20130906-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-nem-vetkozik-le-a.html Elvett jogsijáról beszélt Bertók Mayahttp://www.life.hu/legykepben/20130905-katz-david-life-video-debreczeni-zita-modell-bertok-maja-megmutattak.html Antibiotikumon él Bódi Gusztihttp://www.life.hu/legykepben/20130903-leguti-betegseggel-kuzd-es-antbiotikumot-szed-a-szivinfarktuson-atesett-bodi.html Újra együtt Détár és Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130903-visszakoltozott-felesegehez-detar-enikohoz-a-baratok-kozt-bartha-zsoltja-rekasi.html Így indultak iskolába a celebgyerekekhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-balint-antonia-liptai-claudia-a-rubintschoberthazaspar-es-kokeny-attila-gyermeke.html
Alföldi RóbertGeszti PéterTóth GabiSzikora RóbertRTL KlubX-Faktorprodukciótehetségkutató