Hosszú Katinka hat érmet szerzett két óra alatt

úszónő Moszkva győzelem bajnokság Hosszú Katinka verseny Shane Tusup érem aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka kíválóan kezdett Oroszországban, az úszók rövidpályás Világkupa-sorozatának harmadik állomásán. Az első, szombati napon hat döntőben volt érdekelt, egyet megnyert, de többiben is érmet szerzett - írja az Origo.

Egy arany, három ezüst és két bronzérem Katinka termése a szombati napon Moszkvában. A magyar úszónő, aki nemrég ment férjhez, két óra leforgása alatt állt rajthoz hat számban.

Forrás: MTI/EPA/Olaf Kraak
Forrás: MTI/EPA/Olaf Kraak

Katinka Eindhovenben augusztus 7-én

200 vegyesen simán győzött, 50 háton, 800 és 200 méter gyorson pedig a második helyen ért célba. Mindezt két bronzéremmel egészítette ki, 200 háton és 100 méter pillangón. Katinka ismét megmutatta emberfeletti kitartását és sokoldalúságát, valamint rendkívüli állóképességét is, hiszen a kétórás versenyprogramot teljesítve kitűnő eredményekkel zárta a szombati napot. Gratulálunk, és köszönjük Katinka!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.