Luxusnyaralással ünnepelt az x-faktoros

2013.12.07. 11:00

A tehetségkutató harmadik szériájának nyertese, Oláh Gergő egy dominikai luxusúttal ünnepelte meg életének jeles eseményeit, és ezúttal feleségével kettesben utazott.

Gergő az x-faktoros nyereményutazásának köszönhetően pihenhetett a Karib-tengernél, ahol nemcsak születésnapját, de 5. házassági évfordulóját is megünnepelte.

Az énekes és felesége, Niki kettesben utaztak, a gyerekek nélkül, amire még soha nem volt példa az életükben, így nagyon élvezték a romantikus kikapcsolódást. A meseszép helyszín és a fantasztikus hangulat pedig remek lehetőséget adott arra, hogy a szerelmüket is megünnepeljék.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Egy francia étteremben foglalt asztalt, és vacsora közben jöttek a zenészek, aztán Gergő letérdelt és szerelmet vallott. Ajándékot is kaptam, egy gyűrűt, egy fülbevalót és egy nyakláncot" - árulta el a feleség az RTL Klub reggeli műsorában.

A fiatalok már nagyon vágytak egy ilyen utazásra, és végre kipihenhették a hétköznapok fáradalmait, miközben rengeteg új élménnyel gazdagodtak.

„Volt egy vicces sztorink is. Tudtam, hogy amikor megérkezünk, a reptéren fog várni minket egy úr táblával. Amikor azonban leszálltunk, mindenki mondogatta, hogy hola ('olá), de én akkor még nem tudtam, hogy ott így köszönnek, aztán persze rájöttünk, hogy nem mindenki ránk vár " - mesélte nevetve Gergő.

 

utazásnyertesluxusházassági évforduló