Péter Szabó Szilvia kiváltságokat élvez

2014.06.09. 09:00

A NOX együttes egykori énekesnője több mint egy évvel ezelőtt költözött haza Angliából, és azóta itthon egyengeti a karrierjét. Elmondása szerint boldog, és jól érzi magát Magyarországon. Ráadásul a szerelem is rátalált!

Szilvi karrierje kihat a mindennapjaira is. Többször felismerik az utcán, és máshogy viselkednek vele az emberek. Sőt! Van, mikor az élet különböző helyzeteiben előnyt élvez az ismertsége miatt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem bántam meg, hogy hazajöttem. Már minden használati tárgyamat hazahoztam, amire szükségem lehet. Megszoktam az ismertséget. 13 éve vagyok a szakmában, és az, hogy felismernek az utcán, hozzájárul a mindennapjaimhoz. Mindig rögtön tudják, ki vagyok, pedig nem szerepelek folyamatosan a médiában. Legfőképpen az orvosnál szoktam előnyt élvezni az ismertségem miatt. Régen, amikor kisebb kezelésekre szorultam, sokkal jobban odafigyeltek rám, nem kellett annyit várni. A felém áramló kedvességet mindenhol érzem, még apró dolgokban is. Felismerik a nevem, és akkor előzékenyebben viselkednek. De előfordul, hogy még a hentesnél is szebb húst kapok" – árulta el Szilvia, akinek kialakulóban van egy kapcsolata, de egyelőre nem szeretne beszélni róla.

 

Péter Szabó Szilviaénekesnőkiváltság