Gyerekre vágyik Bebe

Forrás: Fénypont média/Hotel Azúr -
Bebe wellness Back II Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett a nyár, amely a zenészeknek a munkáról, a bulikról szól. Kevés idő marad ilyenkor a családra, ezért Bebe, a Back II Black énekese mielőtt belevágott volna a koncertezésbe, elvitte feleségét egy romantikus hétvégére.

Bebe, ahogy idősödik, egyre inkább igényli a nyugalmat pörgős, zenész élete mellé.

Forrás: Fénypont média/Hotel Azúr

"A nyár a bulikról fog szólni, de azt vettem észre magamon, hogy megszerettem a kényelmet. Amíg korábban belementem az őrültségekbe, ma már azon veszem észre magam, hogy romantikus estéket szervezek a kis asszonykámnak. Még a szezon kezdete előtt elvittem egy wellnesshétvégére a Balatonra, ahol a szálloda lakosztályának óriási ágya, a kilátás, vagy éppen a napot záró relaxáló alfa ágy mind a pihenésünket szolgálta. Ebben a végtelen nyugalomban komolyan elgondolkoztunk a családalapításon. Most, hogy családi házba költöztünk, a gyerekünkként nevelt kutyánk mellé lassan jöhetne egy kis lurkó is" – mosolyog sejtelmesen az énekes, aki nemrég elárulta, hogy szívesen maradna otthon leendő gyermekükkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.