Puskás Peti szokatlan tanácsokat osztogat a szépségeknek

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Miss Balaton Puskás Peti tanács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Petit mindig is szerettük: kedves, közvetlen fiú, aki nem szállt el magától az elmúlt évek során sem, pedig megtehette volna. A tehetséges színész az alábbi tanáccsal lepte meg a Miss Balaton szépségverseny indulóit.

Peti nem véletlenül kapta meg az idén a BRAVO IDOL-díjat, amit minden évben egy jó példával elöljáró hírességnek ítélnek oda. Az idei Miss Balaton-választásra őt kérték fel, hogy tapasztalataival, tanácsaival segítse a verseny után közszereplővé váló szépségek életét. Peti nem hazudtolta meg önmagát, ismét nagyon jó fej volt!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Ha ismert, népszerű közszereplő leszel, egy dolgot mindig tarts szem előtt: az újságíró a barátod! Ha nem így állsz hozzá, sok csalódás fog érni. Cselekedj úgy, hogy mindig büszke lehess magadra" -tanácsolta a lányoknak, majd a Life.hu-nak szóban kifejtette, mire is gondolt.

"Meg tudok őrülni, ha valamelyik kollégám hisztizik az újságírók miatt, és attól is kiakadok, ha azért panaszkodik, hogy mennyire fáradt. Egyikünk sem a bányában dolgozik, biztosan vannak nehéz pillanatok, de ez ahhoz képest szinte semmi, mintha pincérként reggeltől estig szaladgálna a tányérokkal, vagy tényleg szenet fejtene. Szerintem náluk sokkal kellemesebb munkát végzünk, aminek meg kell tanulni az előnyeit és a hátrányait, hogy hogyan kell ezzel együtt élni. Ha nem lennének újságírók, akkor mindenki énekelgethetne magában a fürdőszobában, senki sem lenne kíváncsi a produkciójára. Nem hatalmas ez a piac, amin meg kell találni az egyensúlyt. A lányoknak szóló tanácsaimmal próbáltam megelőzni a közszerepléssel járó buktatókat, szigorúan megmondtam, mire kell figyelni. Nem posztolunk ki meztelen ruhás képet a közösségi oldalra, majd csodálkozunk utána, hogy ízekre szedték az újságírók" - magyarázta Peti, akinek nagy problémája sohasem akadt a sajtó munkatársaival. "Próbálok mindekit emberként kezelni, tudomásul venni, hogy másnak ez a munkája, ez a szakmája, ezért kapja a fizetését. Előfordult, hogy a rólam írtak kissé el voltak ferdítve, de nem csináltam nagy ügyet belőle, annak ellenére, hogy sértett" - tette hozzá a Madách Színház színésze, akinek a gondolataira mi is nagyon büszkék vagyunk!

Peti mindig segít, ha tud

Peti többek között a Rett Szindróma Alapítvány kezdeményezésében, a AMS Art Moments Fesztiválon, a Fehér Bot Napján, állatvédelmi kampányokban, a vörösiszap-katasztrófa idején és olvasást népszerűsítő programok keretében is segítséget nyújtott már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.