Puskás Peti szokatlan tanácsokat osztogat a szépségeknek

2014.07.30. 20:34

Puskás Petit mindig is szerettük: kedves, közvetlen fiú, aki nem szállt el magától az elmúlt évek során sem, pedig megtehette volna. A tehetséges színész az alábbi tanáccsal lepte meg a Miss Balaton szépségverseny indulóit.

Peti nem véletlenül kapta meg az idén a BRAVO IDOL-díjat, amit  minden évben egy jó példával elöljáró hírességnek ítélnek oda. Az idei Miss Balaton-választásra őt kérték fel, hogy tapasztalataival, tanácsaival segítse a verseny után közszereplővé váló szépségek életét. Peti nem hazudtolta meg önmagát, ismét nagyon jó fej volt!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Ha ismert, népszerű közszereplő leszel, egy dolgot mindig tarts szem előtt: az újságíró a barátod! Ha nem így állsz hozzá, sok csalódás fog érni. Cselekedj úgy, hogy mindig büszke lehess magadra" -tanácsolta a lányoknak, majd a Life.hu-nak szóban kifejtette, mire is gondolt.

"Meg tudok őrülni, ha valamelyik kollégám hisztizik az újságírók miatt, és attól is kiakadok, ha azért panaszkodik, hogy mennyire fáradt. Egyikünk sem a bányában dolgozik, biztosan vannak nehéz pillanatok, de ez ahhoz képest szinte semmi, mintha pincérként reggeltől estig szaladgálna a tányérokkal, vagy tényleg szenet fejtene. Szerintem náluk sokkal kellemesebb munkát végzünk, aminek meg kell tanulni az előnyeit és a hátrányait, hogy hogyan kell ezzel együtt élni. Ha nem lennének újságírók, akkor mindenki énekelgethetne magában a fürdőszobában, senki sem lenne kíváncsi a produkciójára. Nem hatalmas ez a piac, amin meg kell találni az egyensúlyt. A lányoknak szóló tanácsaimmal próbáltam megelőzni a közszerepléssel járó buktatókat, szigorúan megmondtam, mire kell figyelni. Nem posztolunk ki meztelen ruhás képet a közösségi oldalra, majd csodálkozunk utána, hogy ízekre szedték az újságírók" - magyarázta Peti, akinek nagy problémája sohasem akadt a sajtó munkatársaival. "Próbálok mindekit emberként kezelni, tudomásul venni, hogy másnak ez a munkája, ez a szakmája, ezért kapja a  fizetését. Előfordult, hogy a rólam írtak kissé el voltak ferdítve, de nem csináltam nagy ügyet belőle, annak ellenére, hogy sértett" - tette hozzá a Madách Színház színésze, akinek a gondolataira mi is nagyon büszkék vagyunk!

Peti mindig segít, ha tud
Peti többek között a Rett Szindróma Alapítvány kezdeményezésében, a AMS Art Moments Fesztiválon, a Fehér Bot Napján, állatvédelmi kampányokban, a vörösiszap-katasztrófa idején és olvasást népszerűsítő programok keretében is segítséget nyújtott már.

 

 

Puskás PetiMiss Balatontanács