Való Világ 7 VV Dennis VV Dóri VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti buli alatt tisztességesen fogyasztottak alkoholt a villalakók, a túlzott ivászat pedig konfliktusokhoz vezetett. 

Dóriból például előrört a vadmacska a buli alatt, egytől egyig végigcsókolta a villalakókat, kortól és nemtől függetlenül. Edinának még a manduláját is letisztogatta, legalábbis a kukkolást kedvelő lány ezt állítja. Majd mikor a szőke szépség kidőlt, Laci a hátán ágyba cipelte és betakargatta. Persze csodálkoztunk volna, ha Dóra ott is marad, ahová letették, inkább kiszökött egy csókra Ádámhoz az udvarra. Laci azóta is búslakodik....

Forrás: RTL II

Fanni is rendesen felöntött a garatra, és nekiállt Dennist szekálni, aki sértettségében Renihez menekült. Elmondta neki, Fanni úgyis csak egy volt a több mint ötszáz prédája közül. Az új beköltöző, Robin igazán felpörgette Reni hangulatát és valószínűleg a fantáziáját is. Az önkelölt színésznő teljesen elvörösödve ecsetelte, mennyire odavan a vízilabdás fiúkért, és folyamatosan bókolt Robinnak. Mit szól majd ehhez a vőlegénye?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.