Liptai Claudia: "Mindig úgy alakul, hogy engem kirúgnak, vagy én rúgok ki valakit"

2014.12.12. 16:30

Ahogy sok szinglit, úgy Liptai Claudiát is elszomorítja, hogy idén újra szerelem nékül tölti az ünnepeket. 

Liptai Claudia utolsó párkapcsolata a színész Horváth Ákossal nemrég ért véget, a műsorvezető Hajdú Péternek a Frizbi adásában őszintén mesélt arról, sajnálja, hogy magányosan tölti a szentestét.

Forrás: TV2

"Az egyedüllét nagyon rossz karácsonykor. Az ünnep érzése nekem: sok ember együtt. És mivel valahogy mindig úgy alakul, hogy engem kirúgnak, vagy én rúgok ki valakit, mindig egyedül vagyok karácsonykor, ezért nekem bevett szokásaim vannak. Nagy baráti körben ünnepelek, ahol gyerekek vannak és Panka is jól érzi magát. Fontos, hogy zsivaj legyen, ne csönd" - nyilatkozta korábban Liptai Claudia, aki az idei karácsonyt is társ nélkül tölti.

Hogyan ünnepelsz, ha szingli vagy?
A szeretet ünnepe sokak számára az összetartozást, az együttlétet és az örömet jelenti, ám az egyedülállók ilyenkor szembesülnek igazán a fájdalmas magány érzésével. Ha idén sem talált rád a szerelem, ahelyett, hogy már előre rettegsz a rokonok kínos kérdéseitől, és nehezen hangolódsz rá az ünnepekre, fegyverkezz fel a Life.hu néhány egyszerű stratégiájával, hogy a karácsony neked is békében és nyugalomban teljen. Cikkünket ide kattintva olvashatod.

 

Liptai Claudiaszakításszinglikarácsony