Provokatív családi fotót posztolt Kökény Attila

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
TV2 feleség provokáció Kökény Attila lány Megasztár szerető énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes az ágyában, félmeztelenül pózolt egy csodaszép fekete hajú szépséggel. A találgatások rögtön elindultak, vajon ki a titokzatos lány Kökény Attila mellett.

Az énekes nem gondolta volna, hogy lányával közös fotója találgatásokra adhat okot. A rajongók a kép láttán a szeretőjének nézték a fiatal hölgyet, Attila pedig jót nevetett a feltételezésen. Aranka anyatigrisként védte a lányát és reagált a rosszindulatú kommentekre.

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

"Összefekszel a lányoddal ember ? Eltudom képzelni rólad... full sminkben az ágyban....hány eves? 26 -36 ???" – írta egy kommentelő.

"Nem 36!!! Hanem 16 lesz!!! És smink nincs rajta !!! Naturel van ő így is nagyon szép !!! És nem összefeküdt a lányával, hanem szelfiztek egyett. Összefeküdni velem szokott !!! De te nagyon gonosz vagy !!!" – írta Kökény felesége, Aranka.

"Amúgy a fotó egy kicsit félreérthető. Szép a lányod. Gratula!" – írta egy másik hozzászóló.

"A lányom gyönyörű szép, de bármennyire is nőies, még csak egy tini, sok mindenben éretlenül gondolkodik. Még annyira kislány, attól félek, egy ilyen helyzetben rámenős felnőttek valami trükkel elcsavarják a fejét" – magyarázta korábban a zenész a Blikknek, amikor arról faggatták, Arankának engedné-e a modell karriert.

A Mokkában viszont péntek reggel már azt mondta, ha lánya húszéves lesz, akár le is vetkőzhet a kamerák előtt. A teljes interjút vele és csodaszép lányával alább megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.