Lájkokat veszített a színésznő - Nyugi, Zsófi, csak a Facebook trükközik

Szabó Zsófi Facebook lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megcsappant volna Szabó Zsófi 135 ezres rajongótábora? A színésznő szombaton este így látta, és észrevételét ki is posztolta a közösségi oldalra. De miről is van szó?

"Eltűnt 2000 like az oldalamról...(?)" - tette fel a kérdést Zsófi, amit vasárnap reggelre le is vett az oldaláról. Persze, nem arról van szó, hogy kevesebben kedvelnék a szőke színésznőt, sokkal inkább egy Facebook-változtatásnak "esett áldozatául"

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

Zsófi időközben biztosan elolvasta, hogy az elmúlt héttől kezdve másképpen számolja a Facebook a lájkokat. A hírportálok foglalkoztak is a témával, mi pedig most elmondjuk, miről is van szó. Jó előre beharangozták, hogy látványosan csökkenhet a népszerű Facebook-oldalak rajongóinak száma, a közösségi oldal ugyanis jövő héttől kiveszi az inaktív felhasználókat a lájkolók köréből, így hitelesebb képet kaphatnak rajongói táborukról a Facebook-oldalak üzemeltetői, ez azonban egyúttal kevesebb rajongót is jelent. A Facebook nem régiben aktivált új algoritmusa ugyanis nem számolja majd a rajongók közé azokat a felhasználókat, akik meghaltak valamint azokat sem, akik deaktiválták fiókjaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.