Stohl András ismét az RTL-ben!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
forgatás válás Stohl András Eszenyi Enikő Vígszínház RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már forgat a csatorna vadonatúj sorozatában Stohl András, aki ezért nem tudott jelen lenni a Vígszínház évadzáróján.

Ahogy a Life.hu is megírta, Válás címmel indul új sorozat az RTL Klubon, amelynek főszereplője Stohl András lesz, aki sok év után tér vissza a csatornához. A színész annyira beletemetkezett új feladatába, hogy nem tudott jelen lenni a Vígszínház évadzáró testületi ülésén. A színész nagyon sajnálhatja ezt, hiszen kiderült, az ő és Eszenyi Enikő színházigazgató főszereplésével játszott Testőr című darabra volt a legtöbb néző kíváncsi a Víghez tartozó Pesti Színházban – írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Divorce, vagyis Válás című holland sorozat magyar verziójában lesz főszereplő a Jászai Mari-díjas színész, aki szerepe szerint egy elvált férfit alakít majd. A drámaian humoros széria három válófélben lévő, 35–45 év közötti férfi mindennapjait mutatja be, látszólag semmi közös nincs bennük, életük e jelentős szakaszában mégis összeköltöznek .

Esztergályos Cecília bevállalta volna az aktmodellkedésthttp://www.life.hu/bulvar/20150616-esztergalyos-cecilia-szineszno-bevallalta-volna-az-aktmodellkedest-errol-vallott-a-tv2-hal-a-tortan.htmlMeglepő vallomással rukkolt elő a színésznő a Hal a tortán adásában. Bevallotta, volt olyan időszak, amikor bizony ledobta volna a textilt.TV + Bulvár--Stahl Juditnál robbanás történthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-stahl-judit-sztarszakacs-musorvezeto-konyhajaban-robbanas-tortent-a-sutoje-felrobbant.htmlAz ízletes sütiknek és ételeknek annyi, Stahl Judit tűzhelyének sütőrésze felrobbant, a sztárszakács borzalmas látványra ébredt.TV + Bulvár--Csúnyán kihasználták és átverték Baukó Éváthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-bauko-evat-a-valovilag-egykori-szereplojet-csunyan-kihasznaltak-es-atvertek.htmlKözösségi oldalán bosszankodott az egykori valóságshow hősnő, mert egy pasi, akiben megbízott, csúnyán átverte mind anyagilag, mind érzelmileg.TV + Bulvár--Sarka Kata hatalmas sztárbuliban tündökölthttp://www.life.hu/bulvar/20150610-sarka-kata-uzletasszony-sztarbuliban-tundokolt-friderikusz-sandor-es-gesztesi-karoly-oldalan.htmlFriderikusz Sándorral és Gesztesi Károllyal bulizott Sarka Kata, aki a partiról jó hangulatú fotókat osztott meg.TV + Bulvár--Ittas vezetésért vették őrizetbe John Stamosthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-john-stamost-amerikai-szineszt-a-birlak-cimu-sorozat-sztarjat-ittas-vezetesert-vettek-orizetbe.htmlA Bír-lak című sorozat sztárját Los Angelesben fülelték le a rendőrök és azonnal őrizetbe vették.TV + Bulvár--Bérczesi Robi már felszippantotta egy lakás áráthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berczesi-robert-az-rtl-klub-szelfi-musor-sztarja-mar-felszippantotta-egy-lakas-arat.htmlA Szelfi szereplője az RTL Klub hétfőn induló műsorában elmesélte, hogyan lett egy drogos rom és hogyan próbál szenvedélybetegségétől megszabadulni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.