Feszültség és puskaporos hangulat a Kasza! felvételén

2015.06.17. 05:50

Egy statiszta szerint nem jó hangulatban folynak a forgatások, Kasza Tibi szerint csupán szakmai viták vannak. 

A Kasza! show egyik statisztája szerint a szórakoztató műsor felvételén igencsak feszült a hangulat. Kasza Tibi markáns véleménye olykor komoly vitákat szül egy-egy forgatáson - írja a Blikk.  

Fotó: Origo

"Egyszer fültanúja voltam annak, hogy Tibi egy világosítónak, aki akár az apja is lehetne, azzal érvelt, hogy az előző adásban olyan sok volt az ellenfény, hogy az anyukája felhívta, hogy 'Mi van fiam, szőke lettél?'  De végignéztük azt is, amikor a rendező egy szóváltás végén a stúdiómikrofonon keresztül leállította a felvételt, és kihívta Tibit a színpadról egy hátsó helyiségbe. Kasza mindenáron máshogy akart valamit megoldani, mint ahogy azt a rendező szerette volna. Eléggé puskaporos volt a hangulat, a nézők is csak zavartan pislogtak" – állítja a lapnak a statiszta.

"Maximalista ember vagyok, szeretném, ha minden tökéletesen működne. Ez pedig folyamatos kommunikálással jár. Minden munkahelyen előfordulnak viták, és ezek néha valóban hangosabbak, de mindig kulturáltak! Azt is megértem, hogy valaki, aki néha bekerül egy ilyen felvételre, ezt esetleg extrémebben éli meg, de megnyugtathatok mindenkit, semmi probléma nincs. Ugyan most nyári szüneten vagyunk, de ugyanazzal a stábbal dolgozom három éve a Kasza! show-ban" – reagált a fentiekre Kasza Tibor. 

"Nekem fontos, hogy mindenki a legtöbbet hozza ki ebből az egészből, és ezt valóban szóvá is teszem, de még egyszer hangsúlyozom, ezek kizárólag szakmai viták, amelyekben néha nekem van igazam, néha meg a vitapartnernek" - tette hozzá. 

Kasza TibiforgatásTV2