Farkasházi Réka újra műsorvezető lesz

Forrás: Farkasházi Réka -
műsorvezető Farkasházi Réka Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka helyettesíti szabadságán Teszári Nórát. Holnaptól egészen jövő csütörtökig vezeti majd az RTL Klub 8:08 – Minden reggel című műsorát Somogyi Zoltán oldalán.

„10 évvel ezelőtt pont ebben a stúdióban voltak az első műsorvezetői próbálkozásaim” – meséli Réka, akinek nem ismeretlen a reggeli műsorok világa. „Sosem felejtem el az első élő adást, amikor tudatosult bennem, hogy akkor én most tényleg műsort vezetek.”

Forrás: Farkasházi Réka

Réka többször vendégeskedett már Somogyi Zoltánék műsorában, így a 8:08 stúdiója sem okoz neki már meglepetést. „Úgy gondolom, hogy ugyanúgy beszélgetni fogunk Zolival, csak most a másik székben ülök majd” – mondta Réka, aki a szabadsága alatt helyettesíti Teszári Nórát. A nyári pihenés mindenkinek kijár, Réka a Life.hu-nak elárulta, ők már utaztak idén nyáron. „Már két hetet voltunk Horvátországban, aztán balatonoztunk is egy kicsit. Néhány napra még jó lenne elszabadulni valamerre a családdal, majd meglátjuk, hogy alakul a nyár utolsó hónapja.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.