"Van egy csomó dolog, amit az ember szingliként megengedhet magának..." - Caramel a házasságról beszélt

házasság Molnár Ferenc énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Ferenc Caramel megmutatta jegygyűrűjét, majd pedig titkaiba is beavatott minket. Házasságról, apaságról, kislányáról és a nászútról is beszélt.

Mint ismeretes, Caramel pár hete feleségül vette kedvesét. Most erről az új kötelékről és az érzéseiről is vallott a Life.hu riporterének:

Gyönyörű esküvői fotókat poszolt Caramel: Íme a legszebb pillanatok!http://www.life.hu/sztarok/20150914-caramel-eskuvoi-fotokkal-lepte-meg-a-rajongoit-melyeken-egyutt-szerepel-a-csalad.htmlAz énekes és párja, Szilvi kislányuk születésnapjára tervezték az esküvőjüket, de végül néhány órával később jött el a nagy nap. A gyönyörű szertartáson csak a szűk családi kör, és a legközelebbi barátok vettek részt. TV + SztárokOrigoCaramel: "Hajdú Péter mindig beszól nekem, hogy dagadt vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150518-hajdu-peter-mindig-beszol-caramelnek-hogy-dagadt.htmlCaramel Az ének iskolájában árult el egy meglepő titkot Hajdú Péterről. TV + Sztárok--Caramel kedvéért tanítványa visszaült a lórahttp://www.life.hu/sztarok/20150430-caramel-kedveert-tanitvanya-gyorfi-dzsenifer-visszault-a-lora.htmlGyőrfi Dzsenifer, Caramel által csak őstehetségnek nevezett tanuló a műsor kedvéért visszaült a lóra. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta nem mert lóra ülni.TV + Sztárok--Caramel méregdrága ajándéka nem jött be kedvesénekhttp://www.life.hu/sztarok/20150429-caramel-enekes-meregdraga-ajandekkal-lepte-meg-kedveset-de-szilvinek-nem-jott-be-a-meglepetes.htmlCaramel sokszor nyúl mellé az ajándékokkal, legutóbb egy dizájner táskával járt porul az énekes.TV + Sztárok--Rising Star: Caramel fedezte fel az egykori állami gondozott Gondi Helénthttp://www.life.hu/sztarok/20150124-rising-star-caramel-fedezte-fel-az-egykori-allami-gondozott-gondi-helent.htmlGondi Helén a véletlennek köszönheti, hogy teljesült élete álma: a TV2 produkciójában énekelhet. Fogyni ment egy táncstúdióba, ahol Caramel felfedezte a tehetségét. Ma már a Rising Star egyik legesélyesebb versenyzője.TV + Sztárok--Két zseni egy bőrben: Tóth Verát látnod kell Caramelkénthttp://www.life.hu/sztarok/20141012-toth-vera-caramel-lelekdonor-dalat-enekli-a-sztarban-sztar-musorban.htmlTóth Vera Caramel bőrében - ráadásul a Lélekdonor dallal. Ugyan az énekesnő nem kapta meg a maximális negyven pontot, valami olyasmi történt a Sztárban sztár színpadán, amit látnod kell.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.