Rúdon pörögtek a szexi műsorvezetők

Forrás: redlemon -
rúdtánc műsorvezető rúdfitnesz SportKlub Tóth Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Laura, a SportKlub üdvöskéje a Helló, Angyalok! adásában egy igazán sztereotip, erotikusnak bélyegzett, de a valóságban nagyon kemény versenysporttal, a rúdtánccal ismerkedhetett meg bombázó kolléganőivel együtt.

Az tévézés mellett Laurának eredeti szakmájára, a modellkedésre is van ideje. „Igazság szerint soha sem szerepelt az álmaim között, hogy tévében dolgozzak, ahogy a modellkedés sem. Mindkét esetben egyszer csak jött egy megkeresés, amit szívesen fogadtam, és szerencsére nem bántam meg. Per pillanat is úgy érzem, hogy ebben a két szakmában tudok a legjobban kiteljesedni. Teljesen meg vagyok elégedve a jelenlegi életemmel, hisz folyamatosan új dolgokat és új embereket ismerhetek meg a munkám által" – mesélte a Sportklub csinos műsorvezetője.

Forrás: redlemon

A legújabb adásban egy teljesen különleges női sporttal, a rúdtánccal ismerkedtek meg a lányok. „Eleinte negatív előítélettel gondoltam erre a tevékenységre, mert az 50-es évekbeli kurtizánokkal kötöttem össze, de teljesen megváltozott a véleményem. Hihetetlen erőnlét és ügyesség kell hozzá, hogy egyáltalán megtartsa magát az ember a műrúdon. Meg is szenvedtünk a csajokkal" – mondta nevetve Laura.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.