Boldog szülinapot Leo! - 5 film, amiért Oscart adtunk volna DiCapriónak

Oscar-díj Leonardo DiCaprio filmek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett 41 éves Hollywood egyik legnagyobb kedvence, az egyre sármosabb és egyre férfiasabb Leonardo DiCaprio.

A szülinapos színész már rengetegszer érdemelt volna Oscar-díjat, de ez sajnos mindig elmaradt. Reméljük, hamarosan már Leo is a kezében tarthatja az áhított arany szobrot, de addig is összegyűjtöttük, mi melyik filmjeiért ítéltünk volna neki a filmekért járó legnagyobb elismerést.

Boldog szülinapot, Leo!

A Wall Street farkasa

Leonardot kemény tőzsecápa szerepében épp annyira szerettük, mint évtizedekkel ezelőtt kölyökképű srácként a Titanicban. A film egyik legemlékezetesebb jelenete a nagy kiborulás, amiért már önmagában megérdemelt volna bármilyen kitüntetést. Íme!

Őket cserkészte már be Leonardo

Mr. DiCaprio nagy szoknyapecér. Annyi jónőt írhatott fel a "megvolt" listájára, mint talán senki más Hollywoodban. Összegyűjtöttük legnagyobb hódításait, íme!

Viharsziget

A Viharsziget lelkileg elég megterhelő, de zseniális alkotás. Sokáig nem is sejted, hogy mi DiCaprio igazi szerepe, majd a film végén szörnyen kiborulsz. Na, de nem spoilerezünk, inkább nézd meg Martin Scorsese egyik legjobb rendezését és Leo remek alakítását!

Nagy Gatsby

Kissé nyálas, ficsúr szereplében tetszeleg a színész, akinek sajnos még ez is jól áll. A '20-as évek Amerikájában játszódó szerelmi történet még azokat is megfogja, akik egyébként nincsenek oda a régi időkről szóló filmekért.

Kapj el, ha tudsz

Steven Spielberg, Tom Hanks és Leonardo Dicaprio triójából csak tökéletes dolog születhet, és ez így is lett. Izgalmas, látványos, megkapó életrajzi film.

Aviator

Szintén Scorsese a rendezője a 2004-es Aviátornak. A film főszereplője egy filmproducer, filmrendező, mérnök és pilóta, természetesen DiCaprio minden karaktert tökéletesen alakít benne. 11 Oscarra jelölték a művet, amelyből ötöt be is zsebelt, Leonardot pedig Golden Globe-díjjal jutalmazták érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.