Boros László: "Zámbó Jimmy vesztét a gyorsan jött siker okozta"

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy siker pénz menedzser lemez énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás zenész egykori menedzsere, Boros László állítja, hogy Jimmy vesztét a siker és a sok pénz okozta.

Jimmy volt menedzsere, Boros László a zenész sosem hallott dalaiból ad ki karácsonyra egy lemezt, és ennek kapcsán megdöbbentő dolgokat nyilatkozott a Borsnak. Többek közt elmondta: sajnálja, hogy annak idején Jimmy úgy döntött, hogy elhagyja őt és a Magneotonnal szerződik, mert véleménye szerint a gyors siker okozta az énekes vesztét.

Forrás: MTI/Földi Imre

„Egy nap Jimmy odajött hozzám: Laci, ugye nem akarsz a karrierem útjába állni? Hárommillió forintot ajánlottak akkor neki. Mondtam: Jimmyke, nekünk szerződésünk van. Ő azonban folytatta: De Laci, én tartom a szerződést, én átadok neked még két lemezanyagot, de kérlek, hallgatólagosan engedj el! Így került a Magneotonhoz hosszú évekre" - mondta Boros, aki a mai napig őrzi a szerződésüket, és tizennégy évvel Jimmy halála után csak most, önerőből dobta piacra a lemezét, melyen sosem hallott Jimmy-dalok vannak.

„Az az érzésem, ha a kezem alatt marad, akkor lehet, hogy kevésbé lett volna sikeres, de még mindig élne. Nálam szép lassan lett volna felépítve, és nem egyik napról a másikra kiszipolyozva" – mondta szomorúan Boros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.