Helikopterezők, celeb jelöltek, figyelem! Új valóságshow indul

Forrás: Istvan Ruff -
Való Világ valóságshow Big Brother RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a ig Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven.

Az RTLII létrehozza a reality-k Indominus rexét, Mechagodzilláját, egy teljesen új fogalmat a valóságshow-k történetében. A ValóVilág márka eddig hét sikeres évadon van túl, míg a Big Brother eddig két szériát könyvelhetett el Magyarországon. A nézők jövőre egy teljesen megújult és új alapokra helyezett valóságshow-t láthatnak, ugyanis a Big Brother licenszére építkezve, ValóVilág márkanév alatt indít reality-t a csatorna. Egy dolog azonban nem változik: olyan jelentkezőket várnak a műsor készítői, akik nagybetűs karakterek.

Forrás: Istvan Ruff



Akik szeretnék, hogy Soprontól Békéscsabáig, Salgótarjántól Pécsig róluk beszéljenek, hogy megismerjék őket az utcán, autogramot kérjenek tőlük ismeretlenek vagy ismerősök, netán valóságshow hőssé akarnak válni, akkor nekik teremtették a „ValóVilág powered by Big Brother” reality-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.