Eldőlt Lagzi Lajcsi sorsa - A börtönben marad karácsonykor

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár volt remény arra, hogy a zenész otthon töltse az ünnepeket, de kedden végleg eldőlt, nem engedik haza. Látni viszont láthatja gyerekeit. 

"Jóváhagyták azt a rendkívü­li kérelmet, amely alapján az ügyfelem a két ünnep között ismét fogadhatja a gyermekeit"közölte a Borssal dr. Fröhlich Krisztián. "Ez mindenképpen erőt ad neki, emberileg én annyit tehetek még ehhez, hogy 23-án és 27-én is meglátogatom őt. Most csendesebb napok következnek az éle­tében, két hét teljes magány" - tette hozzá.

Forrás: RTL Klub

Lajcsi a napilapon keresztül rajongóinak is üzent: "Az élet hosszabb, mint egy karácsony! Azt kívánom, hogy mindenkinek legyen békés és áldott az ünnepe! Szóljon a szeretetről és azok megbecsüléséről, akikkel együtt tölthetik ezeket a napokat. Én életem legnagyobb szemléletváltásán vagyok túl, ami a kapcsolataimat illeti. De sok biztatást kapok a zárt börtönajtók mögött is, a hangok ugyanis ezen is áthallatszanak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.