Így tölti a szilvesztert a Barátok közt sztárja, Józan László

Forrás: Gál Bereniké -
színdarab szilveszter Józan László munka Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vígszínházban szilveszterezik Józan László, aki az Össztánc című előadásban délután és este is színpadra lép. Így két szerencsés hölgy is a partnere lehet egy közös tánc erejéig, hiszen az előadás fináléjában a fellépő művészek a nézőtérről választanak maguknak táncpartnert.

"Az Össztánc egy igazán különleges előadás, melyet 1994-ben rendezett meg először egykori osztályfőnököm, Marton László" - mesélte a Life.hu-nak Laci. "A produkciót idén ősszel újította fel a színház, részben az egykori előadás szereplői és azóta a Víghez szerződött színészek játszanak benne most."

Forrás: Gál Bereniké

A Barátok közt Tóbiása azt is elárulta, igazán különleges előadásról van szó, hiszen egyetlen mondat sem hangzik el a két felvonás alatt. "Az összes szereplő az egész estét végigtáncolja, ami igazán rendhagyó feladat, hiszen mindannyian színészek vagyunk első sorban. Nagyon kemény próbafolyamat volt, de minden pillanatát élveztem, mert nagyon szeretek táncolni."

Az Össztánc fináléjában minden, az előadásban színpadra lépő színész a nézőtérről választ magának táncpartnert. "A munkánkhoz tartozik, hogy mi az ünnepeket általában a színházban töltjük. Ez most egy olyan pillanat, amikor egy-egy néző is megérezheti, milyen több mint ezer ember előtt a Víg színpadán állni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.