Tizenöt éve halt meg Zámbó Jimmy

Forrás: MTI/Földi Imre -
halál Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenöt évvel ezelőtt, január másodikán halt meg Zámbó Jimmy. Fiai nem csak egy remek énekest, hanem saját bevallásuk szerint a világ legjobb édesapját siratják.

Jimmy legidősebb fia, Krisztián évek óta nem kapcsolja be január másodikán a tévét. "Minden évben van egy-két ember, akitől olyan üzeneteket kapok, amelyek a lelkembe marnak. Főleg ebben az időszakban nehéz ezt elviselni, ilyenkor sokkal feszültebb vagyok. Nem csoda, az édesapámat gyászolom" - mondta a Blikknek az énekes, akit gyakran faggatnak édesapja misztikus körülmények között történt haláláról.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Főleg a halálának évfordulója körüli időszakban erősödik ez fel az emberekben, már összeszámolni sem tudom, hányszor kérdezték meg tőlem: hogyan halt meg Zámbó Jimmy. Tizenöt éve élek ebben, tudom, hogy szeretetből kérdezik, de számomra ez már terhes. Mindezek ellenére türelmesen igyekszem terelni a témát."

Krisztián akkori párja szüleinek házában ébredt 15 éve január másodikán. A szülők mondták neki, hogy kapcsolja be a tévét, így értesült a szörnyű hírről.

"Így tudtam meg, mi történt. Azonnal rohantam a kórházba. Azóta nem kapcsolom be a tévét másodikán, és senki nem kapcsolhatja be a közelemben. Nem szeretném elárulni, hogy milyen ígéretet tettem magamnak, de ez az év a szeretet jegyében fog eltelni. A világ legjobb apukája volt, és ezt szeretném tovább­adni. Zsuzsival a családalapításra koncentrálunk, szeretnénk, ha minél előbb megtörténne a csoda. Igyekszem lelkileg és mentálisan is felkészülni az apaszerepre. Szeretném továbbadni mindazt, amit én kaptam az édesapámtól."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.