Nagyon megöregedett Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal sztárja - Fotó!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant -
öregedés Josh Radnor Így jártam anyátokkal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok után talán a második legnagyobb klasszikus az Így jártam anyátokkal című sorozat, aminek a főszereplője az örökké szerelmet kergető Ted Mosby, aki a legújabb képek tanulsága szerint nem örökifjú.

Elhanyagolt öltözetben és igencsak őszülő hajjal mutatkozott a minap Josh Radnor, akit már régen láttak a rajongói, így nem is csoda, hogy mindenki meglepődött azon, mennyit öregedett a sorozatsztár. A színész egyébként 41 éves, ehhez képest pedig egy kicsit már nagypapásan fest.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

5 mondat, ami Barney Stinson szájából hangzik a legjobban

Csajozógép, humorbomba, öltönymániás, de úgy imádjuk, ahogy van. A nők utálják a kínos szövegeket ismerkedéskor, de Barney Stinson stílusa mindig nyerő. Íme 5 mondat, ami az ő szájából hangzik a legjobban.
Durva balesetet úszott meg Növényi Norbi - Senki sem segített rajta a szörnyű helyzetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-novenyi-norbi-durva-balesetet-uszott-meg-pedig-senki-nem-segitett-neki.htmlEgy hatalmas gumiabroncs esett le az autópályán egy kamionról, amire 120 km/h sebességgel hajtott rá az olimpikon. Kocsija teljesen széttört, ráadásul senki sem állt meg segíteni neki.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNagyon megöregedett Danny DeVitohttp://www.life.hu/sztarok/20160122-danny-devito-szinesz-nagyon-megoregedett.htmlSzinte alig lehetett ráismerni a vígjátéksztárra, akit lányával együtt kaptak lencsevégre New York utcáin. TV + Sztárok--Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--"Ráfogtam, hogy kancsal" – Furcsa módszerrel szedte fel Rékasi Károly Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-furcsa-modszerrel-szedte-fel-rekasi-karoly-pikali-gerdat.htmlRékasi Károly korántsem a klasszikus módon udvarolt szerelmének, Pikali Gerdának, ugyanis sokszor zavarban volt a színésznő közelében. TV + SztárokOrigoKnézy Jenő özvegyét megríkatta a hír, hogy utcát neveznek el a férjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-knezy-jeno-ozvegye-boldog-hogy-emlekeznek-a-ferjere.htmlNem csak emléktábla kerül Knézy Jenő szülőhelyének falára, kiderült ugyanis, hogy utcát is elneveznek a híres sportriporterről Nagyváradon, ahol született. TV + Sztárok--45 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-lagzi-lajcsi-45-kilot-fogyott-a-bortonben.htmlAhogy már írtunk róla, Galambos Lajos 4 hónapja nem láthatta feleségét, Bogit. A zenészt a börtönhónapok nagyon megviselik, amelynek látványos nyoma is van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.