Berki: “Külföldön élő magyar állampolgár vagyok”

külföld tartozás NAV Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet sztárja ugyan felkerült a NAV fekete listájára, de úgy gondolja nehezen szedhetne össze adótartozást, ha egyszer nem ebben az országban tevékenykedik.

Berki Krisztián után szorgosan kutatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai, és találtak is egy több mint 10 millió forintos adótartozást a vállalkozó számláján - írja a Bors.

Forrás: Facebook/TV2

Berki eddig igyekezett hallgatásba burkolózni az ügyről, de a lapnak végül sikerült elérnie a sztárt.
“Sosem titkoltam, hogy folyamatos NAV-vizsgálat van körülöttem” - mondta Berki, és hozzátette, hogy kifejezetten örül neki, hiszen így kiderül, hogy mi az, amit jól csinál az ember, és mi az, amit rosszul.

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián

Az Édes élet sztárja elmondta, hogy önmagában még nem jelent semmit az, hogy fent van a neve a listán. Eddig sem bújt el senki elől, és ezután sem fog.

“Egyébként pedig 2006 óta külföldön élő magyar állampolgár vagyok, tehát elég nehéz összeszednem adótartozást, ha nem ebben az országban tevékenykedem” - árulta el Berki.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián


A sztár úgy gondolja, hogy vagy már rég nem valós adatok miatt került fel a neve a listára, vagy azért, mert annyira gazdag. Szerinte, ha több mint 10 millió adót nem fizetett be, akkor ennél sokkal többet kellett keresnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.