Élő adásban sírta el magát Jennifer Aniston

Forrás: AFP/Jason Merritt -
rendező sorozat Jóbarátok sírás James Burrows élő adás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja könnyekben tört ki, amikor az NBC műsorában köszönetet mondott a sorozat rendezőjének, Jim Burrows-nak.

Az állítólag babát váró Jennifer Aniston is ott volt az NBC vasárnap esti műsorában a többi Jóbarátok szereplővel együtt, hogy együtt ünnepeljék a sorozat legendás rendezőjét, az immár 75 éves James Burrows-t.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Bármint megtennénk Jim Burrows-ért, aki egy életre megadta nekünk a lehetőségeket.

Megtapasztaltuk, milyen a barátság, a szerelem, a család, milyen, amikor összetörik a szívünket, amikor kisbabánk születik - mindent, együtt. És csodálatos volt megtapasztalni, hogy egy egész világ szeret bennünket

Anyagi gondokkal küzd Charlie Sheen?http://www.life.hu/sztarok/20160217-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-az-interneten-arulja-kedvenc-autojat-anyagi-gondjai-miatt.htmlA HIV-pozitív világsztár egy internetes oldalon árulja kedvenc luxusautóját. Vajon miért? TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Céline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--Guggolva mondott beszédet a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-helen-mirren-70-eves-szineszno-guggolva-mondott-beszedet-a-golden-kamera-dijatadon.htmlNemcsak megjelenésével kápráztatta el a hamburgi Golden Kamera-díjátadó közönségét, hanem fittségével is: Helen Mirren egy apró baki miatt guggolva köszönte meg az elismerést. TV + Sztárok--Tengeri csillagokkal a fenekén napozik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160209-bodi-sylvi-modell-es-szorfozo-tengeri-csillagokkal-a-feneken-napozik.htmlAz egykori playmate, aki manapság szörfözőként ténykedik, képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak, és mutatta meg, milyen különleges módszerét választotta a napozásnak. TV + Sztárok--A köztévét bírálta reggeli műsorában Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160210-sebestyen-balazs-musorvezeto-a-class-fm-morning-showban-biralta-a-koztevet.htmlA rádiós és tévés műsorvezető a Class FM Morning Show-jában szólt be keményen a köztévének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.