Újabb nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyében

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint milliókkal zsarolják Lagzi Lajcsit. Úgy tudni, nemrégiben egy ismeretlen férfi megkereste az áramlopással gyanúsított mulatós ­zenész ügyvédjét, és egy elképesztő történetet adott elő neki.

Állítása szerint egy ismerősének alkut ajánlott az ügyészség, ha terhelő vallomást tesz Lajcsira. A férfi ellen büntetőeljárás van folyamatban, de ha együttműködik, mentesülhet a felelősségre vonás alól. A lényeg, hogy az általuk meghatározott módon kell tennie a terhelő vallomást - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Az üggyel kapcsolatban a lap kereste Galambos Lajost, aki szűkszavúan csak annyit mondott, hogy ez a dolog nem rá tartozik, hanem a bíróságra. Végül a zenész ügyvédje erősítette meg az információikat. "Valóban felvette velem a kapcsolatot egy személy, aki az első megkeresésében egy súlyos jogsértésre hívta fel a figyelmünket. Állításainak hitelességét azonban nem áll módomban ellenőrizni, így az illetékes hatóság tudomására kell hoznom a dolgot" - nyilatkozta dr. Fröhlich Krisztián, hozzátéve, az illető nem egy alkalommal jelentkezett már.

Az üggyel kapcsolatban a lap kereste a Pest Megyei Főügyészséget is, de egyelőre nem kaptak választ.

Modellnek készül Galambos Boglárka

Lajcsi lánya iránt neves divatcégek érdeklődnek, ám a zenésznek ezzel kapcsolatban félelmei vannak, attól fél, becsapják Bogit. A kamaszlány több fotózáson is részt vett, az eredmény pedig nagyon jó lett, így a megrendelők két kézzel kapkodnak utána.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.