Megsértődtek az RTL Klub felfedezettjei? Megszólalt Vastag Csaba

Forrás: Facebook/Vastag Csaba -
X-Faktor Vastag Csaba sértődés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi, Gáspár Laci és Puskás Peti annak idején a TV2 Megasztár című műsor által váltak országszerte ismertté, most pedig a konkurens csatorna, az RTL Klub által újraindított tehetségkutató műsor mentoraiként térnek vissza a képernyőre. De mit szól ehhez a TV2, és mit szólnak hozzá az RTL Klub felfedezettjei?

Mint korábban a Life.hu megírta, idén ősszel újraindul az RTL Klub X-Faktor című műsora, amelynek mentorai Tóth Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex lesznek. Tóth Gabit, Puskás Petit és Gáspár Lacit annak idején a konkurens tévécsatorna, a TV2 tehetségkutató műsorában, a Megasztárban fedezték fel. Úgy tűnik, ezt a TV2 is számon tartja, hiszen hamarosan startol a Star Academy című tehetségkutatója, amelynek beharangozó kisfilmjében Tóth Gabi és Gáspár Laci is feltűnik. De helyén van ez így?

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

„Büszkék vagyunk rá, hogy a TV2 számos tehetséget fedezett fel, akik megkerülhetetlen és népszerű alakjai lettek a hazai könnyűzenei életnek. Tóth Gabi és Gáspár Laci is a Megasztárban vált ismertté, itt alapozták meg a karrierjüket, és azóta is sikeresek. Éppen ezért mindkettőjüknek helye van a vadonatúj tehetségkutató műsorunk, a Star Academy beharangozó filmjében” – mondta el a Borsnak a TV2 sajtóosztálya.

Vastag Csaba Forrás: Facebook/Vastag Csaba

Az RTL Klub X-Faktor című műsor felfedezettjeinek a lap információi szerint nem esett jól a csatorna döntése: Kocsis Tibor és Oláh Gergő nem reagáltak a megkeresésükre, Vastag Csaba azonban szűkszavúan, de nyilatkozott:

„Az elmúlt időszakban kicsit lazult a kapcsolatom az RTL-lel, de ez mostanra rendeződött. Azóta beszéltünk új feladatokról is.

A műsor szerkesztésébe nincs beleszólásom, nem az én feladatom eldönteni, hogy milyen döntés születik. Azt kívánom, mindenkinek legyen olyan karrierje, amilyen az enyém lett az X-Faktor által.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.