Hamarosan beindul a bunyó Muhammad Ali vagyonáért

Forrás: AFP -
vagyon veszekedés Muhammad Ali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várható, hogy a nehézsúlyú ökölvívó temetése után megindul a csatározás a hatalmas vagyonért, ami körülbelül 80 millió dollár.

Nem lesz egyszerű 4 felesége, 9 gyermeke és a többi hozzátartozója között elosztani Muhammad Ali hatalmas hagyatékát. Vagyona körülbelül 80 millió dollár, vagyis körülbelül 22 milliárd forint.

Forrás: AFP

A háromszoros nehézsúlyú világbajnok szombaton hajnalban hunyt el, halálát a szkeptikus sokk szövődményei okozták. Egyik lánya, Hana elmondta, mindannyian igyekeztek erősek maradni, de sokat sírtak az utolsó pillanatokban. Félő azonban, hogy a temetés után a gyász helyét átveszi a marakodás. A kiterjedt családból természetesen mindenki szeretne megkapni egy kisebb-nagyobb szeletet az 80 millió dollárnyi vagyonból, így szinte biztos, hogy pereskedés lesz a vége - írja a Daily Mail.

Muhammad Ali élete képekben - A legendás sportoló legemlékezetesebb pillanatai

Elhunyt Muhammad Ali, minden idők legsikeresebb bokszolója. A Life.hu a legemlékezetesebb pillanataival búcsúzik a sportolótól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.