Kerek szülinap az Olsen ikreknél! 30 éves lett a két tojás

Forrás: InterCom -
Mary-Kate Olsen Ashley Olsen születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testvérek kilenc hónaposan kezdtek el dolgozni egy televíziós produkcióban, és egyből megszerették őket a nézők, ami nem is csoda! Két egyforma bájos kislányként kezdték karrierjüket, de azóta nagyon megváltoztak.

A legelső fontos szerepükre 6 hónaposan választották ki őket, és 9 hónapos korukban kezdték el velük a Bír-lak forgatását. Felváltva játszották Michelle Tanner szerepét, egészen a show végéig, 1995-ig.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Közben rengeteg produkcióban játszottak külön-külön is, majd nagyon sok filmet csináltak közösen. Az akkori kamaszok körében nagyon népszerűek voltak az ikrek, ők mégis kivonultak a filmiparból, és belevetették magukat a divatvilágba. Az ikrek, ahogy nőttek, egyre változtak, és rengetegszer vetették alá magukat plasztikai műtéteknek. Sajnos nemegyszer tűntek inkább plasztikrémeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.