magyar válogatott fotó Csobot Adél anyuka Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban a magyar válogatott sikereitől hangos a magyar sajtó. Még a focit kevésbé szerető emberek is képernyő elé ülnek, köztük a fiatal édesanya, Csobot Adél. 

A 22 éves énekesnő az idei Európa-bajnokságnak köszönhetően vált futballrajongóvá. Párja, Istenes Bence mellett kapcsolódott be a sportesemények közvetítéseibe, így ma már együtt nézik a legnagyobb mérkőzéseket, sőt kisfiúk, Nátán is együtt van velük a tévéképernyők előtt - írja a Bors.

Forrás: Instagram/ Csobot Adél

"Magamon is meglepődtem, hogy ekkora focidrukker lettem. Egyszerűen odavagyok a magyar válogatottért! Kiabálok, kézzel-lábbal szurkolok nekik! Ami most történik, az mindenkit megmozgat, és ez nagyszerű! Minden magyarnak össze kell tartania. Soha nem voltam nagy sportrajongó, a foci sem érdekelne, ha nem lennének ott a magyarok. Ezért előfordul, hogy a közvetítés közben felteszem Bencének a laikus, tipikus női kérdéseimet, amiken ő persze jókat mulat. Sőt! Olykor pedig még a rajongókkal is megosztja azokat" - nyilatkozta boldogan a fiatal édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.