Pamela Anderson miatt csináltatott hatalmas melleket a Baywatch másik sztárja

Forrás: Northfoto -
Nicole Eggert Baywatch mellműtét szilikonmell Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolog derült ki nemrég a Baywatch egykori bombázójáról, Nicole Eggertről. 

A napokban a sorozat producerei, Michael Berk és Douglas Schwartz elárulták a The Hollywood Reporternek, hogy Nicole Eggert csakis Pamela Anderson miatt csináltatta meg melleit a forgatás alatt, ám ez elég sok gondot okozott nekik.

Nicole és Pamela egymás mellett Forrás: Northfoto

Az alacsony, szőke színésznő Summer Quinn-t játszotta a sorozatban. A lánynak mindig is vékony, sportos alkata volt, kis mellekkel - árulta el az egyik producer. Ám egy pár napos forgatási szünetben Nicol megcsináltatta a melleit, mert komoly kisebbrendűségi komplexusai voltak Pamela Anderson miatt, és amikor visszatért a forgatásra, állt a bál: az epizódok egy részét ugyanis addigra már leforgatták, így Nicole néhány alkalommal méretes, néhányban pedig kis mellekkel szerepelt volna.

A producerek végül úgy oldották meg a dolgot, hogy nem mutatták a színésznő melleit, minden részben azon igyekeztek, hogy valami kitakarja őket.

Nicole Eggertre egyébként ma már rá sem lehet ismerni: jópár kiló felcsúszott rá az utóbbi években.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.