Ki lesz a következő szépségkirálynő? Kialakult a Magyarország szépe döntős mezőnye

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
szépségverseny Magyarország Szépe szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő vasárnap 16 versenyző mérkőzhet meg a koronáért a Miss World Hungary élő döntőjében.

Új oldalukat mutatták be a versenyzők a miskolctapolcai felkészítő táborban: a még versenyben levő 17 lány produkciója alapján döntötte el a zsűri, hogy ki vehet részt a július 17-i élő döntőn.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

A talent show-k izgalmasra sikeredtek: volt festés, vívás, éneklés, hastánc és step is a résztvevők műsorai között. A Miss Talent versenyt Gelencsér Tímea nyerte akrobatikus táncprodukciójával. Tímeán kívül a döntőbe jutott Árki Bianka, Dézsányi Bianka, Dukai Babett, Hajszter Jessica, Késmárki Enikő, Mikó Fanni, Nagy Mirtill Kíra, Oczella Eszter, Parragh Blanka, Ricza Nicoletta, Somossy Barbara, Szakács Fatima, Szalai Evelin, Szigligeti Ivett és Vámos Anna Liza.

A Magyarország szépe döntője jövő vasárnap lesz a Duna és a Duna World közszolgálati csatornákon, a győztes pedig képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen.

Szerda estétől pedig a online szavazás indul, ahol a legszebb mosolyú lányra lehet voksolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.